DAC Planet activa overgenomen na faillissement

DAC Planet activa overgenomen na faillissement
Email van TradeDoubler:
(...) Geachte Affiliate, Helaas moeten wij u mededelen dat DAC Planet failliet is verklaard en dat de curatoren en advocaten ons hebben aangegeven dat er in het geheel geen gelden meer zijn om uit te betalen. Dat betekent dat TradeDoubler en u als affiliatepartner van DAC Planet niets krijgen uitbetaald. Binnen enkele dagen zal het DAC-planet saldo van uw account zijn afgeschreven. De afgeschreven bedragen zullen wel nog in ons archief blijven staan. Hoewel de kans in dit geval vrijwel nihil is, zouden wij dan bij een (gedeeltelijke) betaling u alsnog (gedeeltelijk) kunnen uitbetalen, maar rekent u daar dus maar niet op. TradeDoubler hanteert altijd een zeer zorgvuldig toetsingsbeleid m.b.t. kredietwaardigheid, maar dit soort calamiteiten kunnen soms, volledig buiten onze macht om, toch voorkomen. Wij betreuren deze gang van zaken natuurlijk ten zeerste en vinden het ook voor u bijzonder spijtig. (...)
Update:
Vanaf november 2005 heeft Geluidje International Dac Planet overgenomen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 9 reacties op dit artikel

 • DAC-planet heeft een datingsite onder beheer gehad (Liumi). Daarbij gebruikten ze methodes om geld te verdienen die af en toe riekten naar oplichterij.
  Na het versturen van een 'gratis' berichtje op de datingsite kreeg ik een SMS (telefoonnummer opgeven was verplicht) dat er méér dan een euro in rekening werd gebracht hiervoor. Op de voorpagina van de site stond dat de datingservice "100% gratis" was, waarmee ze dus suggereren dat communicatie via de site gratis is. Als er dan vervolgens toch plotseling kosten in rekening worden gebracht, vind ik dit op zijn minst misleidend.

  geplaatst op
 • Jaren geleden wel eens met die gasten wezen kletsen... mijn god, wat een kampers! wel een groot kantoor overigens in Rotterdam zuid

  geplaatst op
 • Misschien was dat grote kantoor wel het probleem...

  geplaatst op
 • is idd geen verkeerd pandje: www.dac-planet.com

  geplaatst op
 • Kan iemand mij informeren wie de curator van DAC Planet is?
  Met dank,

  geplaatst op
 • @Ferdinand
  Volgens http://www.curatoren.nl/fo/verslag_faillprofiel.php?id=26768&PHPSESSID=cee8625b333a35bae4402be85a5d0b9e is dit:
  Curator mr. D.J. Willemars
  Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen
  www.hollandlaw.nl

  geplaatst op
 • Beste Eric,

  Dank voor de info,

  mvg,
  Ferdinand

  geplaatst op
 • weet iemand toevallig het nummer van jacqueline blok die griet werkte daar aan de balie daar krijg ik nog 120 euro van ze woont in hoogvliet

  geplaatst op
 • email mij naar h.haak3-at-chello.nl aub indien u het weet

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.