D66 koopt reclameblokken rond radiodebat

D66 koopt reclameblokken rond radiodebat

D66 mag niet meedoen aan het verkiezingsdebat komende zondag op Radio 1, maar heeft de hele STER-reclameblokken voor en na het debat opgekocht om leider Thom de Graaf in totaal viereneenhalve minuut ongestoord aan het woord te kunnen laten. In het blok na afloop geeft hij commentaar op het debat tussen de lijsttrekkers van CDA, VVD, LPF, PvdA, GroenLinks en SP. Wie niet sterk is moet slim zijn!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Live-reclame D66 rond radiodebat nu ook op tv

  D66 heeft bijna de hele reclameblokken voorafgaand aan en na afloop van het lijsttrekkersdebat aanstaande zondagmiddag op Radio 1, dat nu ook op Nederland 3 wordt uitgezonden, opgekocht.

  Fractievoorzitter Thom de Graaf, niet uitgenodigd voor het debat, geeft eerst alleen op Radio 1 rond 12.00 uur (semi-live) een statement als voorbeschouwing op de discussie tussen Balkenende, Zalm, Marijnissen en Bos. Iets voor 14.00 uur wordt er een live commercial gelijktijdig op tv en op de radio uitgezonden van 120 seconden, waarin De Graaf het debat zal nabeschouwen. Het idee voor de (semi-)live-commercials komt van D66 zelf, in samenwerking met mediabureau M2.

  Bron:
  http://www.adformatie.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.