Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Cross Border E-commerce Event – nog een paar kaartjes beschikbaar! #adv

BBP
5 september 2016, 12:00

Is Nederland te klein voor jouw bedrijf? Tijdens het Cross Border E-commerce Event op woensdag 7 september ontmoeten koplopers op het gebied van cross border verkoop elkaar in Utrecht. Voor e-commercebedrijven die aan willen haken bij internationale ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden is het event uniek in Nederland.

Het programma start om 13:30 en om 18:15 sluiten we de dag af met een zomerse barbecue. Met sprekers van Helloprint, vidaXL, Mister Spex, Paula’s Choice en meer, belooft het een interessante dag te worden.

Nog geen kaartje? We hebben er nog een paar!

Koop snel nog een kaartje

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!