Creatie van Adformatie

Creatie van Adformatie

Adformatie heeft een nieuwe uitgave: Creatie. Een nieuw vakblad voor creatieven over creatie van reclame, advertenties, commercials, billboards, verpakkingen en design in marketingcommunicatie. De creatie site bevat een database waarin alle alle campagnes ingedeeld zijn in de groepen: Below the line, commercial, design, ge?ntegreerd, grafisch, interactief, outdoor en print.

De site zal binnenkort alleen toegankelijk zijn voor abonnees (zie inloggen formulier). Vraag blijft natuurlijk hoelang een dergelijke site up to date blijft.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • "Vraag blijft natuurlijk hoelang een dergelijke site up to date blijft.": creatieven kunnen zelf werk insturen zag ik, dat zal wel helpen om de inhoud up to date te houden

    geplaatst op
  • Opmerkelijk dat ze het binnenkort alleen toegankelijk maken voor abonnees. Lijkt mij - ik ben met zo'n zelfde soort initiatief bezig - een onlogische insteek. De prikkel om je te abonneren wordt daarmee immers weggenomen. Het blad bevindt zich al in een niche, dan maken ze het zichzelf hiermee niet makkelijker.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.