• Mobile
  wordt gesponsord door

Corporate Podcasting

Corporate Podcasting

Podcasting kennen we inmiddels al. De berichtgeving gaat vaak over de techniek en in sommige gevallen over de marketingmogelijkheden van podcasting. Via Perfect Path nu ook een aardig voorbeeld van corporate podcasting (in dit geval van American Association of Petroleum Geologists).

Is dit de eerste corporate podcast of zijn er inmiddels al meer?


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ook For immediate Release van Hobson en Holz (http://www.forimmediaterelease.biz/) gaat over marketing en business blogging. Maar het is niet vanuit een bedrijf opgezet. Krijgen we nu die discussie? ;-)

  geplaatst op
 • In dat geval noemen we het een business podcast, geen corporate podcast :-)

  geplaatst op
 • Hmmm....maar een corporate podcast kan toch ook business elementen bevatten? Of drijf ik nu te ver door in de vrijdagmiddag-discussie?

  geplaatst op
 • Yep, dat kan uiteraard en business podcasts kunnen ook corporate elementen bevatten. Blijf het diagram dat ik ooit voor blogs heb gemaakt wel een aardige vinden. Inderdaad een lekker discussie-onderwerp voor de vrijdagmiddag :-)

  geplaatst op
 • Marco, het begrip corporate podcasting is nog relatief nieuw (zoek maar eens in Google) dus je zult nog geen definities vinden :-)

  Aardig is wel dat de recente Heineken-podcast op het forum van podcastingnews alvast is gearchiveerd in de categorie "corporate podcasting".

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.