Cora van Mora under construction

21 februari 2005, 05:15

Cora van Mora under constructionCora van Mora, of beter gezegd Juliette de Wijn, gaat vanaf 28 februari op RTL 5 een programma voor bouwvakkers maken, met de titel ‘Voor Dag en Bouw’.

Tijdens het opstaan kunnen de bouwvakkers nog even naar hun programma kijken, want de uit-zending start op 5:30 uur in de ochtend. In het programma komen dagelijkse en wekelijkse onderwerpen aan bod. Bij de dagelijkse onderwerpen is er een valtest te zien, waarbij een zwaar voorwerp van een steiger wordt gegooid om het resultaat te bekijken. Waar heb ik dit eerder gezien? Wekelijks wordt in het ‘Moppie Van de Week’ (kan het nog platter?), op de bouwplaats gezocht naar een alleenstaande bouwvakker die wel openstaat voor een date met een vrijgezelle dame.

Weet iemand waarom iedereen plotseling de bouwsector heeft ontdekt? In ‘Evers staat op’ wordt frequent ingehaakt op de bouwsector en ook commercials richten zich rondom dit tijdstip steeds vaker specifiek op de bouwsector.

Mijn persoonlijke ervaring met de bouw is dat de planning altijd uitloopt. Wat dat betreft zijn de makers van het programma goed in de huid van hun doelgroep gekropen; Een week voor de lancering van het programma wordt de publiciteit opgezocht, maar www.voordagenbouw.nl staat nog under construction. Gemiste kans.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!