Congres Intranet & Digital Workplace: in 1 dag bijgepraat #spon

5 februari 2019, 12:00

Wil je je intranetkennis opfrissen? Weten hoe je het intranet van jouw organisatie ombouwt tot een digital workplace? Kom dan naar Congres Intranet & Digital Workplace op 21 maart in Utrecht. Van praktische tips tot strategische keuzes: alles komt aan bod. Boek gelijk je early bird tickets.

De elfde editie van Congres Intranet & Digital Workplace is een congres vol keynotes van experts, inspirerende sessies van ervaringsdeskundigen en momenten om te netwerken met mensen uit je vakgebied. Benieuwd welke sprekers er tot nu toe op de planning staan?

The future: from intranets to digital employee experience

James Robertson is inmiddels een vaste gast op het congres. Hij is namelijk dé expert op het gebied van intranet en digital workplace. Dit jaar vertelt hij tijdens zijn keynote over de toekomst van intranet. Ontdek waar jouw intranet staat en plan je volgende stappen.

Zo word je onmisbaar als intranetprofessional

Eigenlijk draaien intranet en digital workplace-projecten niet om technologie, maar om mensen. We willen positieve verandering, meer engagement, betere performance. Daarom kun je niet zonder kennis over leiderschap, verandering en gedrag. In deze keynote deelt Ben Tiggelaar zijn belangrijkste inzichten met je.

Hoe verkoop ik m’n intranet?

Is je organisatie nodig toe aan een nieuw intranet? Anouk van Eijkeren en Carlijn Schäffers van Evolve vertellen tijdens hun breakoutsessie hoe je een goed onderbouwde business case maakt. Van KPI’s tot budget: je loopt de deur uit met een praktische methode.

Hoe een creatieve campagne zorgde voor brede adoptie van sociaal intranet DE KEET

Bij de lancering van het nieuwe sociaal intranet voor de TBI-ondernemingen Mobilis en Voorbij Funderingstechniek is een creatieve campagne ingezet. Het doel? Een brede adoptie van het intranet: van kantoor tot bouwplaats en van desktop tot mobiel. Carolien Visschers en Linda Hoek vertellen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.

Transforming employee experience through the digital workplace

Volgens de bekende intranetconsultant Sam Marshall moet een digital workplace geen verzameling van tools zijn, maar een service. Een service die medewerkers helpt met hun werk. Tijdens Sams keynote leer je hoe je de employee experience analyseert en optimaliseert. Hij legt ook uit waarom een specifieke aanpak voor jouw organisatie zo belangrijk is.

Keynotes, breakoutsessies, de uitreiking van de Intranet Value Award en een discussie: het wordt een leerzame dag met een vol programma. Heb jij je kaartje al? Wees er snel bij en profiteer van de early bird korting!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!