Coca Cola promo via PSP

Coca Cola promo via PSP
, ING Groep
@evr

imageDe eerste commercial voor de Sony PlayStation Portable is een feit. Ik heb het gemist, maar als het goed is had Talpa afgelopen zaterdag de Europese primeur. De commercial vertoont een virtuele creatie samengesteld uit de PSP-icoontjes voor foto, muziek, video en gaming. ‘t viel mij wat tegen. Ik vind deze PSP commercial toch aansprekender.

Sinds kort is er ook ??n van de eerste echte promoties via de PSP van start gegaan. De Japanse tak van Coca-Cola is gestart met een on-pack promotie en heeft tevens een micro-site gelanceerd waar speciale content voor de PSP game Wipeout Pure kan worden verkregen via keywords. Deze keywords worden worden gespreid aangeboden om herhalingsbezoek op de site te verkrijgen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Roel, je moet even je link naar Rapidshare updaten in de zin: Ik vind deze PSP commercial toch aansprekender.

  geplaatst op
 • Aangepast.

  geplaatst op
 • Ook leuk nieuws over de PSP: een hacker is erin geslaagd Linux en zelfs Windows te laten draaien op deze draagbare spelcomputer... zie ook http://www.tweakers.net/nieuws/38513

  geplaatst op
 • De race om Linux en Windows op een PSP te laten is nog niet gewonnen. Het doel is om beide OS'en native te laten draaien, niet in een emulator.
  http://www.engadget.com/entry/1234000480054324/

  Deze mensen hebben te veel tijd......

  geplaatst op
 • Waarom niet meteen MacOS X er op laten draaien? ;-) De bediening lijkt me overigens erg lastig, aangezien de PSP niet over een touchscreen beschikt..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.