Coca Cola promo via PSP

15 augustus 2005, 05:00

imageDe eerste commercial voor de Sony PlayStation Portable is een feit. Ik heb het gemist, maar als het goed is had Talpa afgelopen zaterdag de Europese primeur. De commercial vertoont een virtuele creatie samengesteld uit de PSP-icoontjes voor foto, muziek, video en gaming. ‘t viel mij wat tegen. Ik vind deze PSP commercial toch aansprekender.

Sinds kort is er ook ??n van de eerste echte promoties via de PSP van start gegaan. De Japanse tak van Coca-Cola is gestart met een on-pack promotie en heeft tevens een micro-site gelanceerd waar speciale content voor de PSP game Wipeout Pure kan worden verkregen via keywords. Deze keywords worden worden gespreid aangeboden om herhalingsbezoek op de site te verkrijgen.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Bertil

  Roel, je moet even je link naar Rapidshare updaten in de zin: Ik vind deze PSP commercial toch aansprekender.


  15 augustus 2005 om 05:56
  evroekel

  Aangepast.


  15 augustus 2005 om 06:33
  neoMagic

  Waarom niet meteen MacOS X er op laten draaien? 😉 De bediening lijkt me overigens erg lastig, aangezien de PSP niet over een touchscreen beschikt..


  15 augustus 2005 om 07:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!