Coca-Cola helpt vrouwen in China met tegenspraak

Coca-Cola helpt vrouwen in China met tegenspraak

Coca-Cola heeft in China een bijzondere commercial gelanceerd. Hierin staat de populaire MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) World Of Warcraft centraal. Een normale video toont drie moderne Chinese vrouwen zittend aan een tafel tegenover een man. Er ontstaat een dialoog waarin de vrouwen, ondeugend nippend aan de Coca-Cola, de man tegenspreken. Het beeld springt over naar de game-wereld van WoW waarin de vrouwen de man met pijlen bestoken. Een slimme wijze om de zeer populaire omgeving van World of Warcraft te koppelen aan Coca-Cola met bijbehorende waarden van vrijheid, zelfstandigheid en daadkracht van de Chinese vrouw (via Cem Yildiz van Games Blogo).


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Wow! Dank dank!
    Waarom eigenlijk niet in NL /EU?

    geplaatst op
  • Geen idee.Misschien zijn we er nog niet aan toe? Misschien omdat china verder is met gaming?Maar na dit postinkje verwachten we natuurlijk allemaal nieuwe waarzinnige ideeen van onze bureaus:-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.