BuZZResearch lanceert TrendSearch tool

BuZZResearch lanceert TrendSearch tool

Populariteit van bioscoopfilms

Zojuist is BuZZResearch TrendSearch gelanceerd. Deze tool maakt gebruik van de BlogPulse Trend Search, maar biedt de mogelijkheid om tot 10 searches tegelijk te doen en de tijdeperiode nauwkeuriger (per dag) op te geven.

Op de weblog van BuZZResearch staat inmiddels al een mooi voorbeeld waarin de populariteit van bioscoopfilms over de afgelopen maanden in kaart is gebracht.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Je kan ook de URL gewoon aanpassen. De tool maakt het wel een stukje makkelijker om dit te doen maar het is niet bepaald revolutionair. Sinds een half jaar hou ik op deze manier de resultaten van deze zelfsamengestelde URL / search in de gaten.

    geplaatst op
  • Klopt Bas, is inderdaad geen revolutionaire tool maar het is wel weer een handige add-on voor mensen die de blogosfeer willen monitoren.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.