Businessblogmeeting online te volgen

Businessblogmeeting online te volgen

In een warme bovenzaal bij Publicis vindt op dit moment de tweede Nederlandse Businessblogmeeting plaats. Onder leiding van Marco Derksen drie presentaties over weblogs als marketinginstrument, PR middel en als kennismanagement-tool. Op Frank-ly zijn er wederom video’s en posts te vinden die live worden gepost


Geplaatst in

DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

 • super! goed werk!! volgende keer ga ik met dit weer aan het zwenbad liggen om dit soort sessies prima op mijn laptop te volgen...mis ik wel weer de borrel...mhm...toch maar wel gaan?

  geplaatst op
 • Je hoeft er niet meer bij te zijn, dat scheelt. Ik kom wel wanneer er een eerste voorbeeld is van een businesss blog met een volwassen redactie.
  Bekende naam trouwens Publicis...

  geplaatst op
 • 40 foto's in klassiek zwartwit zijn te vinden op http://www.flickr.com/photos/10508572@N00/sets/492245/

  Interessante middag, dank en los voor de organisatie.

  geplaatst op
 • @Frank, dank voor de video's, ga ze straks eens rustig bekijken.

  @Guido, dank voor de foto's; wat een snelheid en een kwaliteit. Top!

  @Paul, gewoon blijven komen. Volgens mij was jij degene die me ooit vertelde dat je beter een biertje met iemand kon drinken dan chatten, msn'en of wat dan ook ;-)

  Wat mij betreft een prima geslaagde middag met erg goede sprekers (Stephan, Neville en Ton bedankt) en toplokatie (Hans en Dialog AMI, Publicis bedankt!)

  Nu eerst even in de tuin en wellicht vanavond nog een verslag van vanmiddag. Ik vermoed dat Frank(watching) ook al wel aan het tikken is.

  geplaatst op
 • Goede berichten. Het wordt nog eens wat met die B-blogs. Sorry Marco, ik had er ook bij moeten zijn, maar op het laatste moment kwam er een schep roet in het eten. Toch nog e.e.a. kunnen zien op Frank-ly. Top!

  geplaatst op
 • o ja, de foto's bevestigen mijn stelling dat z/w per definitie mooier is dan kleur. ook met dit weer. prachtfoto's. ik ken Guido niet maar complimenten!

  geplaatst op
 • Had je al gemist Peter. Was overigens een volle bak, achteraf gezien maar goed dat er een paar mensen niet kwamen opdagen ;-)

  Ik zal vanavond (of morgenvroeg) de presentaties nog wel online zetten voor een ieder die er vandaag niet bij kon zijn. Naast de videoverslagen van Frank en de foto's van Guido, zeker ook de podcast van Neville Hobson en het verslag van Frankwatching in de gaten houden zou ik zeggen!

  geplaatst op
 • en dan te bedenken dat ik al om 14:40 at Publicis' was, maar de terreur van de mobiele telefonie sloeg toe . . .

  geplaatst op
 • Terrific event, Marco and everyone, thanks. I enjoyed participating.

  geplaatst op
 • Mooi fotowerk van Guido van Nispen. Het ziet er zo erg indrukwekkend uit. Blijft jammer dat de Blogosfeer zo allergisch reageert op de kritische noot die hoort bij een hype. Business blogging is zeker powerfull, maar graag alles met mate.
  Jammer Marco, je laat je kennen.

  geplaatst op
 • Marco, nog bedankt voor de uitnodiging. Top meeting met 3 prima presentaties! Vooral interessant om het hele fenomeen webloggen eens van verschillende invalshoeken te bekijken.

  Komen de presentaties ook nog online te staan?

  geplaatst op
 • De presentaties (in pdf-formaat) zijn voor leden van Marketingfacts hier te downloaden.

  geplaatst op
 • Marco (en de sprekers) bedankt voor de organisatie, erg leuke middag!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.