Businessblogmeeting online te volgen

23 juni 2005, 13:17

In een warme bovenzaal bij Publicis vindt op dit moment de tweede Nederlandse Businessblogmeeting plaats. Onder leiding van Marco Derksen drie presentaties over weblogs als marketinginstrument, PR middel en als kennismanagement-tool. Op Frank-ly zijn er wederom video’s en posts te vinden die live worden gepost

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

10 Reacties

  Paul

  super! goed werk!! volgende keer ga ik met dit weer aan het zwenbad liggen om dit soort sessies prima op mijn laptop te volgen…mis ik wel weer de borrel…mhm…toch maar wel gaan?


  23 juni 2005 om 16:41
  EJ

  Je hoeft er niet meer bij te zijn, dat scheelt. Ik kom wel wanneer er een eerste voorbeeld is van een businesss blog met een volwassen redactie.

  Bekende naam trouwens Publicis…


  23 juni 2005 om 17:15
  media

  @Frank, dank voor de video’s, ga ze straks eens rustig bekijken.

  @Guido, dank voor de foto’s; wat een snelheid en een kwaliteit. Top!

  @Paul, gewoon blijven komen. Volgens mij was jij degene die me ooit vertelde dat je beter een biertje met iemand kon drinken dan chatten, msn’en of wat dan ook 😉

  Wat mij betreft een prima geslaagde middag met erg goede sprekers (Stephan, Neville en Ton bedankt) en toplokatie (Hans en Dialog AMI, Publicis bedankt!)

  Nu eerst even in de tuin en wellicht vanavond nog een verslag van vanmiddag. Ik vermoed dat Frank(watching) ook al wel aan het tikken is.


  23 juni 2005 om 17:29
  loket

  Goede berichten. Het wordt nog eens wat met die B-blogs. Sorry Marco, ik had er ook bij moeten zijn, maar op het laatste moment kwam er een schep roet in het eten. Toch nog e.e.a. kunnen zien op Frank-ly. Top!


  23 juni 2005 om 17:47
  loket

  o ja, de foto’s bevestigen mijn stelling dat z/w per definitie mooier is dan kleur. ook met dit weer. prachtfoto’s. ik ken Guido niet maar complimenten!


  23 juni 2005 om 17:51
  loket

  en dan te bedenken dat ik al om 14:40 at Publicis’ was, maar de terreur van de mobiele telefonie sloeg toe . . .


  23 juni 2005 om 18:07
  Neville Hobson

  Terrific event, Marco and everyone, thanks. I enjoyed participating.


  23 juni 2005 om 19:13
  EJ

  Mooi fotowerk van Guido van Nispen. Het ziet er zo erg indrukwekkend uit. Blijft jammer dat de Blogosfeer zo allergisch reageert op de kritische noot die hoort bij een hype. Business blogging is zeker powerfull, maar graag alles met mate.

  Jammer Marco, je laat je kennen.


  23 juni 2005 om 20:07
  Robert

  Marco, nog bedankt voor de uitnodiging. Top meeting met 3 prima presentaties! Vooral interessant om het hele fenomeen webloggen eens van verschillende invalshoeken te bekijken.

  Komen de presentaties ook nog online te staan?


  23 juni 2005 om 20:28
  finzend

  Marco (en de sprekers) bedankt voor de organisatie, erg leuke middag!


  24 juni 2005 om 03:59

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!