Business Cribs: duurzame cradle-to-cradle-filosofie bij Fox vakanties

11 februari 2013, 14:59

In deze aflevering van Business Cribs bezoekt Godfried het nieuwe kantoor van Fox Vakanties in Hoofddorp en praat hij met directeur Maarten de Ruiter. De huisvesting van Fox is een uiterst duurzaam gebouw van ca. 4.000 m2 bvo. De ANWB, moederbedrijf van Fox, neemt het gebouw in haar vastgoedportefeuille op.

“Dit succesvolle resultaat kon alleen tot stand komen vanwege de nauwe samenwerking tussen gebruiker, eigenaar en ontwikkelaar. Zonder die drie-eenheid was het niet gelukt”, aldus Rick Verhaar namens de ANWB. Onderdeel van het nieuwe hoofdkantoor van Fox Vakanties is het Fox Theater, een inspirende locatie die beschikbaar is voor zakelijke verhuur.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!