Bram de Zwart (3DHubs): “We zijn wereldwijd de grootste 3D-print-marktplaats”

10 november 2014, 15:00

Bram de Zwart gaat met zijn 3D-printingbedrijf 3DHubs de hele wereld over. Hij haalde 4,5 miljoen dollar op bij een aantal investeerders en opende onlangs een vestiging in New York.

Bram de Zwart is medeoprichter van 3DHubs, dat vorig jaar een wereldwijd netwerk van 3D-printers lanceerde. Via de website kan een printer in de buurt worden geselecteerd voor het printen van een driedimensionaal ontwerp. “We verbinden de eigenaar van de printer met degene die het wil gebruiken. We hebben 8.000 mensen in 140 landen die gebruikmaken van onze service.”

Een marktplaats voor 3D-printen dus. “We maken iets ontoegankelijks toegankelijk. We hebben concurrenten, maar zijn wereldwijd de grootste – we groeien elke maand met 40 procent.”

Internationaal ondernemen is voor De Zwart een must vanwege de schaal waarop het bedrijf opereert. “We creëren aan de aanbodzijde zoveel mogelijk kleine ondernemers – de eigenaren van de printers – zodat ze altijd dicht bij de consument zitten.” 3DHubs neemt 15 procent commissie, tegen service en gemak. “We helpen met de techniek en zorgen voor de klantenservice.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!