BMW’s Mini-Movie Ad

BMW’s Mini-Movie Ad

BMW's Mini-Movie Ad


BMW heeft een gewaagde 6 minuten durende mini-movie ad gemaakt voor de promotie van BMW’s nieuwe K1200R motor. Een opvallende film compleet met paaldanseres en enige sex, die ongetwijfeld rumoer zal veroorzaken. Hoewel de gemiddelde Nederlander wel wat gewend is, zal wereldwijd de K1200R-doelgroep ongetwijfeld met de nodige interesse naar deze commercial kijken.

Jammer dat zelfs de teasers in zip-formaat worden aangeboden. (via: Adrants)


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Moet eerlijk zeggen dat ik niet onder de indruk ben van de commercial. Trage cult-film, er gebeurt weinig en de boodschap is me ook nog niet helemaal duidelijk.

  geplaatst op
 • Aardige poging om in de doelgroep bekend te zijn, imago-dingetje te doen. Leuk voor beginnende filmmakers, maar de filmpjes van Volvo hadden meer impact op mij en bleven meer hangen bij Volvo dan dit.
  Maar waarschijnlijk is dit goedkoper en effectiever dan product placement in een film of de zoveelste reclame.

  geplaatst op
 • in het verleden hebben ze betere gemaakt zoals Star, Hostage of Beat the devil, overgens wel een super vette motor die K1200r

  geplaatst op
 • Het lijkt er op dat ze de video al weer hebben teruggetrokken:
  Diese Seite ist zur Zeit nicht erreichbar

  geplaatst op
 • Stephan Fellinger: "Vandaag kreeg ik een e-mail van BMW dat ze op 21 oktober gaan stoppen met de prachtige internetfilms. De filmpjes werden 100 miljoen keer vertoond en veel beroemde regisseurs mochten meewerken. BMW films sinds 2002 spraakmakend! Een format wat geschiedenis schreef in internetmarketing."

  Jammer...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.