• Mobile
    wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Nicolette Hulsebos over het uitgeefvak

Blue Shots TV: Nicolette Hulsebos over het uitgeefvak

In deze aflevering van She, het TV programma over vrouwelijke ondernemers, praat Simone Brummelhuis met Nicolette Hulsebos van Paint it Blue Magazines, uitgever van onder andere Reclameweek, George en Fonk.

Nicolette praat openhartig over het ontstaan van Reclameweek en de stopzetting van de papieren versie; “ik geloof niet in een weekblad dat nieuws maakt. Nieuws hoort online thuis”.

Ook horen we haar mening over de rol van uitgever en hoofdredacteur, welke zij combineert en praat ze over haar netwerk met daarin namen als Wim Laverman, Theo Bouwman en Erik de Vlieger.

Nicolette is een kleurrijke uitgever met een volle lach, een vrouw met een mening en een vrouw waarover mensen in de marcom branche een mening hebben, positief en negatief. En dat vindt ze niet erg.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.