Blue Shots TV: Spin Awards Inspiratiedagen en Digital Marketing Live | Videoverslag

Tientallen interviews en reportages gemaakt tijdens de Spin Awards Inspiratiedagen en Digital Marketing Live 2012

Blue Shots TV: Spin Awards Inspiratiedagen en Digital Marketing Live | Videoverslag

Op 21 en 22 maart stond het Westergasterrein niet alleen in het teken van de lente, maar ook in het teken van creativiteit. SpinAwards en Digital Marketing Live (het nieuwe Emerce event) hadden de handen ineen geslagen en hun activiteiten gecombineerd.

Voor ons de luxe om in twee dagen tijd zo'n 7 uur aan interviews te produceren met de creme de la creme uit de online, interactieve, creatieve, marketingwereld.

Enkele hoogepunten: Jeroen de Bakker over merkregie, second screen en de boodschapp, Eddy Terstall over hoe hij de crowd inzet voor de funcing van zijn nieuwe film,  het creatieve team van Tribal DDB, het bureau met de meeste Spin nominaties dit jaar, Peter Olsthoorn over zijn nieuwe boek 'de macht van Facebook' en Marcel Molenaar over zijn nieuwe onderneming Addirexion.

Je vindt alle straatinterviews hier en tafelinterviews vind je op zie.nl (zoeken op spinawards 2012). Have fun watching!

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.