Blue Shots TV: Spin Awards Inspiratiedagen en Digital Marketing Live | Videoverslag

23 maart 2012, 15:00

Tientallen interviews en reportages gemaakt tijdens de Spin Awards Inspiratiedagen en Digital Marketing Live 2012

Op 21 en 22 maart stond het Westergasterrein niet alleen in het teken van de lente, maar ook in het teken van creativiteit. SpinAwards en Digital Marketing Live (het nieuwe Emerce event) hadden de handen ineen geslagen en hun activiteiten gecombineerd.

Voor ons de luxe om in twee dagen tijd zo'n 7 uur aan interviews te produceren met de creme de la creme uit de online, interactieve, creatieve, marketingwereld.

Enkele hoogepunten: Jeroen de Bakker over merkregie, second screen en de boodschapp, Eddy Terstall over hoe hij de crowd inzet voor de funcing van zijn nieuwe film, het creatieve team van Tribal DDB, het bureau met de meeste Spin nominaties dit jaar, Peter Olsthoorn over zijn nieuwe boek 'de macht van Facebook' en Marcel Molenaar over zijn nieuwe onderneming Addirexion.

Je vindt alle straatinterviews hier en tafelinterviews vind je op zie.nl (zoeken op spinawards 2012). Have fun watching!

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!