Blote borst Janet Jackson meest gezocht

4 februari 2004, 19:00

Blote borst Janet Jackson meest gezochtNiet de presidentsverkiezingen of de Super Bowl maar de blote borst van Janet Jackson is op dit moment het meest gezochte onderwerp in de zoekmachines.

Zelfs de Lingerie Bowl en de streaker die tijdens de Super Bowl over het veld liep (daarover later meer), staan in de schaduw van Janet’s nipple.

Janet Jackson heeft met haar act in de pauze van de Super Bowl online geschiedenis geschreven aldus Aaron Schatz (). Volgens Schatz is de blote borst van Janet Jackson de meest gezochte gebeurtenis ooit. Lijkt me een voorbarige conclusie maar je weet het nooit met die hypocriete Amerikanen.

Dat er erg veel gezocht wordt op Janet’s borst is zeker en blijkt ook uit de cijfers van Google (zie top-10 van het afgelopen weekend) en Yahoo!.

Het optreden waarbij Justin Timberlake aan het einde van hun gezamenlijke optreden een stuk van Jacksons leren topje aftrok (zie Yahoo! News), waardoor miljoenen kijkers Janets borst te zien kregen, overschaduwde volgens Schatz de veelgezochte sex tape van Paris Hilton. Afgelopen maandag werd er maar liefst 60 keer vaker naar de met een tepelsieraad versierde borst van Janet gezocht dan naar de pikante videoband van Paris Hilton.

Tot nu toe waren de aanslagen op 11 september de meest gezochte gebeurtenis online.

Zie ook:

News.com

Via:

http://www.telegraaf.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!