(B)log jezelf naar Brazilie

16 juli 2005, 08:09

image

Het is inmiddels duidelijk dat web-log.nl in toenemende mate commerciele commerciele aktiviteiten ontplooit rondom de ruim 100,000 weblogs binnen het netwerk. Eerder al werden advertentie-experimenten opgemerkt. Deze week is web-log.nl in samenwerking met een aantal sponsors gestart met de aktie Log jezelf naar Brazilie waaraan iedere web-logger kan meedoen. Degene die voor 15 september het leukste vakantieverhaal plaatst wint een vakantie naar Brazilie. Daarnaast worden er wekelijks prijzen verloot onder de deelnemers.

Deelnemers kunnen in de admin aangeven of ze mee willen doen en krijgen dan een actieposter (banner) op de weblog. De aktie lijkt nu al een groot succes. Binnen enkele dagen zijn er al meer dan 1.300 deelnemers. Op over.web-log.nl is inmiddels een aardige discussie gestart over deze actie. In het algemeen positieve reacties maar ook hier weer een aantal kritische geluiden.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!