Bill Gates adviseert: zet JavaScript uit!

Bill Gates adviseert: zet JavaScript uit!
, Carl Mangold

imageGebruikers van Windows en Internet Explorer zijn om de haverklap de dupe van hacks, virussen en spyware. Maar dat zou niet nodig moeten zijn: als al die mensen nu eens netjes hun software wekelijks updaten, en JavaScript uitzetten, is er niets aan de hand.

Dit lijkt me geen goede marketingtactiek: alle schuld in de schoenen van je klanten schuiven. Zouden ze niet beter een paar procent van die tientallen miljarden dollars die Microsoft roerloos op de bank heeft staan besteden aan het verbeteren van hun producten?

BBC NEWS: “Microsoft has urged users to update their browsers, raise security settings to high and disable Javascript. It adds that making these changes could mean some websites do not display as expected.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.