Bij vergissing blote borsten op Telegraaf.nl

16 mei 2003, 13:07

Door een storing bij Wordcom had de Telegraaf.nl vrijdag korte tijd het uiterlijk van een pornosite. Daarna ging de site compleet op zwart.

Diverse mensen hebben vrijdagmiddag geklaagd bij de redactie van de Telegraaf over het ongebruikelijke uiterlijk van de krantensite. “Ze kregen een scherm vol blote borsten te zien”, zo zegt internetredacteur Marco van der Laan van de Telegraaf. “Maar zelf heb ik dat niet onder ogen gehad, omdat onze internetverbinding er compleet uitligt.”

Inmiddels is de site compleet onbereikbaar. Volgens Van der Laan ligt het probleem niet bij de krant zelf, maar bij Worldcom, waarbij het dagblad zijn internetconnecties heeft lopen. Hoe het kan dat in plaats van de normale content ineens blote borsten waren te zien, is nog onduidelijk.

Bij weblog Retecool staan screenshots van de ‘aangepaste’ voorpagina. Bij Worldcom is niemand bereikbaar voor commentaar.

Bron:

http://www.webwereld.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!