Beurs.nl start verkoop tekstlinks bij opbod

31 maart 2003, 05:50

De financi?le portal Beurs.nl is gestart met verkoop van pay-per-click tekstlinks bij opbod. De tekstadvertenties staan bovenaan de zoekmachine en gids. Adverteerders kunnen vanaf 1 cent per klik meedoen.

De positie van de advertenties wordt bepaald door de prijs per klik te vermenigvuldigen met het aantal kliks. Hoe hoger de uitkomst, hoe beter de plek.

Beurs.nl heeft voor het pay-per-click systeem AdPower (http://www.adpower.nl) ontwikkeld. Gebruikers kunnen op ieder gewenst moment van de dag hun gegevens aanpassen om zo de campagne te optimaliseren. Zo kan men zelf de klikprijs aanpassen en aangeven in welke rubrieken ze wel of niet willen adverteren.

Het unieke van het systeem is dat het voor ieder budget is. Men kan vanaf 1 cent per klik adverteren. Adverteerders bepalen vervolgens zelf de snelheid, positie en budget van hun campagne.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!