Bespied je concurrenten met GoogSpy

16 juni 2005, 09:40

Met GoogSpy tover je in een oogwenk een handig overzichtje tevoorschijn, met alle AdWords advertenties en -zoektermen die je concurrent inkoopt.

De AdWords Research applicatie wordt je gratis aangeboden door Velocityscape, de makers van Web Scraper Plus+.

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

3 Reacties

  traffic4u

  Carl, leuk tooltje alleen wel zeer beperkt.

  Ze hebben een deel van Google gespiderd en zodoende kunnen ze de informatie geven. Echter klopt het niet en is het zeer onvolledig (speurders adverteerd op veel meer dan 30 termen en er zitten ook termen in deze lijst waar speurders niet op adverteerd).


  16 juni 2005 om 11:08
  Gerben

  Tja, heb hem ook getest, best grappig maar mis inderdaad een boel informatie.

  Wellicht zijn ze hem nog verder aan het uitontwikkelen!? Als ze het een beetje op orde kunnen krijgen is het wel een leuke tool….


  16 juni 2005 om 16:55
  Farshad Bashir

  Als je sommige woorden intypt, krijg je heel veel bedrijven en als je al die bedrijven langs wilt gaan gaat het veel tijd kosten die je als bedrijf beter ergens anders in kunt steken.


  18 juni 2005 om 06:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!