Belgen doen het beter

7 oktober 2005, 13:22

Het is alweer een paar jaar geleden dat de iniatiefgroep Belgen doen het beter onderzoek deed naar het functioneren van de overheid. En alhoewel de Belgen het zeker niet op alle fronten beter doen, volg ik bijvoorbeeld nog steeds met bewondering de ontwikkeling van de Belgische stadsblogs.

Zo werd ik door Carblog gewezen op de presentaties van de workshop Van stedelijke website naar digitale stad. Over hoe lokale overheden gebruik kunnen maken van nieuwe media als weblogs, wiki’s en sociale netwerken. Interessant leesvoer voor het weekend?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    venturo

    Marco, wellicht moeten we ook dit onderwerp binnenkort de revu laten passeren want lokale overheden in Nederland zijn wel actief met deze oplossingen. Burger Overheid en verbetering sociale cohesie. Het past echter in een groter geheel met GemeenteTV en zo. In crossmediaverband dus. De VNG is ondermeer betrokken bij Communitas….Van Digitale Stad naar Buurtwebsite!


    7 oktober 2005 om 15:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!