Beleef het EK met het BenQ Super 16 online voetbalspel

3 juni 2004, 19:11

BenQ, offici?le IT Partner van UEFA EURO 2004, geeft vandaag het startsein voor een nieuw dynamisch online voetbalspel waarbij spelers wereldwijd de strijd met elkaar aanbinden in een virtuele voetbalomgeving.

Na de registratie op BenQsuper16.com kunnen spelers de outfit van hun team selecteren: in BenQ kleuren of nationale kleuren. De volgende stap richting ?dominantie in de voetbalwereld? is het versterken van de verschillende individuele spelerskwaliteiten. De spelers kunnen hiervoor opgewaardeerd worden in vijf verschillende specialisaties: Fitness, Vaardigheden, Voeding, Publiciteit en Ontspanning. Wanneer de teammanager vertrouwen heeft in de prestaties van alle spelers, dan is het tijd om het team aan een test te onderwerpen.

De wedstrijden waaraan spelers wereldwijd kunnen deelnemen, vinden regelmatig plaats. Desgewenst hebben de spelers de mogelijkheid om herhalingen te bekijken van hun overwinningen of (in het slechtste geval) nederlagen. Daarnaast kunnen online spelers ook op elk gewenst moment de status van hun team opvragen middels het BenQ Super 16 leader board. Maar onthoud: net als in ?de echte voetbalwereld? is het van doorslaggevend belang om een team tot in de puntjes te onderhouden. Alleen dan blijft de eindoverwinning in zicht!

BenQ Super 16 is speelbaar in negen verschillende talen: Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans, Portugees, Japans, Traditioneel Chinees en Chinees.

Bezoek www.BenQEuro2004.com en www.BenQsuper16.com om zelf d? ultieme voetbalervaring te beleven met BenQ!

Bron:

Persbericht

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!