BBC maakt 95% radio-uitzendingen online toegankelijk

BBC maakt 95% radio-uitzendingen online toegankelijk
,

De BCC lanceert morgen van een nieuwe online radioplayer met als doel het online beschikbaar maken van 95% van uitzendingen. Een dag nadat uitzendingen op de radio te horen zijn geweest kunnen de meeste uitzendingen ook online beluisterd worden. (via: paidcontent)

Dankzij de nieuwe radioplayer is het dus mogelijk om uitzendingen op elk moment van de dag te beluisteren waar voorheen het uitzendschema van de BBC moest worden gevolgd. Volgens de BBC is ?radio on demand? essentieel voor het voortbestaan van het medium.

Met deze nieuwe manier van distribueren heeft de BBC dus goed gekeken naar het succes van podcasting. Eerder experimenteerde de BBC daar al mee in de vorm van het ter beschikking stellen van mp3’s als download.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.