Je bekijkt een artikel van SPOTONVISION
partner

B2B-marketing naar een hoger niveau

Om voorop te blijven lopen, heeft ieder B2B-marketingteam een solide basis nodig. De B2B Vision Academy biedt deze basis.

4 september 2023, 07:59 1113 x gelezen

Onze 6-weekse trainingsprogramma’s zijn speciaal ontworpen voor teams in B2B Marketing en Sales. We bieden interactieve trainingen aan, waarbij we gebruikmaken van beproefde methodes, relevante praktijkvoorbeelden en businesscases van marktleiders zoals Indeed, T-Mobile en Salesforce.

Ontdek meer

Voor wie is de B2B Vision Academy bedoeld?

De B2B Vision Academy is bedoeld voor Marketing- en Salesteams die diepgaande kennis willen opdoen in B2B Marketing en ABM, waardoor ze de bedrijfsgroei effectief kunnen versnellen.

B2B Vision Academy: Schaalbare methodologie

Met onze schaalbare methodologieën en templates kan je team de nieuw verworven kennis toepassen op scenario’s uit de echte wereld, waardoor ze het vertrouwen krijgen om elke uitdaging aan te gaan. De B2B Vision Academy stelt u en uw team in staat om te groeien en uw doelen te bereiken.

Lees hier meer

SPOTONVISION is sinds 2006 overtuigd van het belang van klantgerichte marketing. Wij geloven dat B2B over mensen zou moeten gaan, niet alleen over producten. Daarom zetten wij de klant centraal bij alles wat wij doen, van strategie tot campagnes. En, we maken gebruik van data. Wij zijn always-on. Verbinding tussen een merk en een doelgroep leidt tot langdurig succes. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook. Door betekenis te geven aan data, helpen wij ambitieuze B2B-merken om hun prospects en klanten om te zetten in loyale ambassadeurs.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!