Arnhemse Meisjes?

23 maart 2006, 07:02

In Arnhem is deze week de promotiecampagne Arnhemse meisjes? Made in Arnhem van start gegaan. De campagne die Arnhem op de kaart moet zetten richt zich op bekende Arnhemmers en Arnhemse producten. De naam van de campagne is een knipoog naar Arnhemse Meisjes, de bekende gesuikerde koekjes.

Ik heb zelden zo’n suffe en nietszeggende stadslogan gehoord. Zit er zelfs aan te denken om te verhuizen naar Nijmegen 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Annet

  Voor iemand die geen weet heeft van het bestaan van deze koekjes, zou je denken dat het gaat om een nieuwe tippelzone in Arnhem … tsja ;-/


  23 maart 2006 om 08:55
  Jeroen

  Doen! Meteen verhuizen naar Nijmegen. En ze voetballen er nog beter ook…

  Maar serieus denk ik wel dat de ‘opleving’ van Nijmegen, uitmondend in de 2000ste verjaardag van de stad veel heeft afgesnoept van de bekendheid van Arnhem.


  23 maart 2006 om 09:30
  Lammert Postma

  Ik begin me een beetje te schamen dat ik Arnhem woon. Alhoewel ze interessante aanknopingspunten hebben weet Arnhem het steeds maar niet landelijk aan te prijzen.

  Arhem Modestad? Arnhem Creatieve Stad? Ik denk dat inderdaad de hete adem van Nijmegen te hard in de nek hijgt van Arnhem.


  23 maart 2006 om 13:03
  pizza

  Nijmegen heeft het dus echt niet he. Arnhem is zoveel leuker dan Nijmegen, okay daar over de waal is het 1x per jaar een week leuker dan bij ons. Verder is het jammer dat Arnhem nu al een jaar of 8 een grote bouwput is, maar als straks alles klaar is dan mogen we als arnhemmers weer trots zijn op ons stadje al aan de rijn.


  23 maart 2006 om 15:54
  Jeroen

  Achja, droom maar lekker verder hoor. Geniet ik ondertussen van de oudste stad van Nederland.


  23 maart 2006 om 15:56
  pizza

  Ik vind er niet veel aan….


  23 maart 2006 om 16:32
  Wezli

  Daar bij het station is het in 2012 klaar zeggen ze.Hopelijk lukt dat…


  27 mei 2006 om 11:58
  twan

  Trek je dr niks van aan in Arnhem: “Arnhemse meisjes..?” is een prima aanknopingspunt voor gesprek, verwarring, verwondering en frivoliteit, ook voor mensen die nog nooit zo’n meisje hebben geconsumeerd. Eindelijk een campagne die het niveau “de glimlach van…” of “verrassend veelzijdig” overstijgt. Een goeie slogan, breed gedragen (heel belangrijk) en passend bij een creatieve stad. Ga zo door.


  2 augustus 2006 om 12:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!