Apple lanceert nieuwe iPod

Apple lanceert nieuwe iPod
,

iPod remixed Onder het mom van “the best just got better” heeft Apple  afgelopen maandag een nieuwe versie van haar succesvolle music player iPod gelanceerd. Inmiddels is dit de vierde generatie.

Voor degenen die het nieuwste van het nieuwste niet meteen hoeven te bezitten; de vorige versie wordt nu bij bosjes te koop aangeboden op tweedehandsmac.nl (zie linksboven onder “Audio”).

Wat vooral opvalt aan de nieuwe iPod is het wederom verbeterde design. Nog strakker, nog gebruiksvriendelijker.

Apple is momenteel stevig gepositioneerd in the online c.q. digitale muziekwereld. Volgens Apple zelf bezit het momenteel een marktaandeel van 70% in de online verkoop van muziek. De iTunes Music Store heeft inmiddels ruim 100 miljoen (!!!) nummers verkocht. De iPod heeft een marktaandeel van meer dan 50% gemeten naar volume en nog meer wanneer dit gerelateerd wordt aan omzet. Daarnaast is Apple hard bezig met de integratie van muziek-in-de-huiskamer en de PC/MAC met de introductie van Airport Express. Wireless streaming van muziek van je computer naar je stereo ZONDER verlies van kwaliteit. Zou Apple dan nu wel een concept hebben dat uiteindelijk de standaard gaat worden?


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.