AOL 2004: dieet, iPod, Potter populair, Britney nog steeds op 1

15 december 2004, 11:01

Het is weer tijd voor de jaarlijkse statistieken en voorspellingen.

Zangeres Britney Spears is de meest gezochte persoon door Amerikaanse internetters, op korte afstand gevolgd door Paris Hilton. Dat blijkt uit gegevens van internetaanbieder America Online. Als het gaat om nieuws waren de Amerikaanse presidentsverkiezingen het populairst, met de ontblote borst van Janet Jackson op de tweede plaats. Bij de gadgets waren de mobieltjes het meest gezocht, gevolgd door digitale camera’s en MP3-spelers.

De statistieken van AOL geven aardig weer welke zaken de Amerikaanse bevolking zoal bezighouden. Voorbeelden zijn het Atkins-dieet, Ugg boots, koekjes, iPod, Harry Potter en Oprah Winfrey.

Bron: Telegraaf

Nu dus wachten op de nederlandse statistieken. Laat me raden: …..

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!