ANMI summerschool over convergentie

ANMI summerschool over convergentie

ANMI SummerschoolNet als gisteren is ook nu weer op Frank-ly een verslag te vinden (helaas zonder video) van de ANMI-lezing van vanavond. Onderwerp van discussie: Convergentie van TV, Internet en mobiel.

Drukbezocht, boeiende discussie en interessante mensen. Lees er meer over op Frank-ly en bij Hans on Experience.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Nu snap ik waarom jullie eerder naar huis gingen - om eerder dat verslag te posten ;-)

  Zonder gekheid, ben blij dat jullie de verslagen al online hebben staan zodat ik er weer gemakkelijk van af kom. Presentatie van Edwin Tromp (Talpa) was ronduit teleurstellend. Jammer, ik denk dat Edwin een interessant verhaal had kunnen brengen over de convergentie van internet en tv. Dat werd het niet, hij vertelde eigenlijk niet veel meer dan hoe het huidige medialandschap er uit ziet en welke richting het zich op beweegt. Het zou me verbazen dat dit voor iemand in de zaal nieuwe inzichten heeft gegeven. De presentatie van Michiel Buitenlaar, senior vice-president Consumer bij KPN, was een stuk interessanter en gaf een goed beeld van de uitdagingen voor de diverse spelers op de distributiemarkt en dan met name de triple-play spelers. Een uitspraak die mij het meest is bijgebleven is die waarin Michiel aangaf dat MSN (met messenger) een grotere concurrent is van KPN dan bijvoorbeeld Tele2. Jongeren besteden (veel) meer minuten aan messenger dan aan telefoneren en zorgen daarmee voor een beduidend mindere inkomstenstroom voor KPN. Leuk en interessant verhaal!

  Ga zeker straks ook nog even de foto's bekijken van Guido van Nispen en Henk-Jan Winkeldermaat.

  geplaatst op
 • Marco, Monique ligt al te slapen dus na een rondje linkjes ga en reacties lezen zet ik under deze pressure de foto's er op. Leuk je gesproken te hebben, ben jij eigenlijk een Tukker?

  geplaatst op
 • Sorry... Camera powered down due to low battery charge. Ik heb er ook aardig wat genomen geloof ik. Eerst even opladen dus, en ik ook. Morgen verder. Fris en vrolijk. Van mijn kant overigens alleen foto's, geen verslag (dat laat ik liever aan jullie over). Ik heb overigens alle sheets (hoe heten die dingen dan?) gefotografeerd. Staat alles op. Even geduld. Dank u.

  geplaatst op
 • Voor de volledigheid. Bovenstaande link is naar het 'verhaal' van Talpa. Hierbij de link naar de posting van KPN .

  geplaatst op
 • Als ik naar mezelf kijk heb ik een veel beter beeld van de infrastructuur na deze presentaties, en niet zozeer de applicaties (met een C, *hint hint). Raar genoeg had ik het tegenovergestelde verwacht.

  Toch erg nuttig om mee te maken. Je zag dat Michiel het publiek op z'n hand had, met hier en daar een crow-pleaser. En dat voor zo'n 'saai bedrijf' ;)

  Raar moment ook aan het einde toen iemand de volledige strategie vroeg voor zijn "kinder-tv format". Maar goed, lef had 'ie zeker...

  geplaatst op
 • We hebben ook enkele foto's van de slides van de presentaties voor de liefhebbers:

  - Talpa
  - KPN

  Met de groeten van Henk Jan ;-)

  geplaatst op
 • Hier een fotoset van 25 foto's van Guido van Nispen: http://www.flickr.com/photos/vannispen/sets/814998

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.