Afkickklinieken zien toename Internetverslaving

Afkickklinieken zien toename Internetverslaving
,

Afkickkliniek The Priory in Londen heeft de laatste maanden een nieuwe trend gesignaleerd in de verslavingswereld: de technologieverslaving. ?We hebben in de laatste achttien maanden een enorme groei gezien van pati?nten met dwangmatig gedrag, zoals sms-en en surfen op internet?, zegt het hoofd van de verslavingsafdeling dr Mark Collins in The Sunday Times.

De arts, die normaal te maken heeft met drugs-, drank-, gok- en seksverslaafden, zegt dat sommige pati?nten tot zeven uur per dag bezig zijn met het versturen van boodschappen per de mobiele telefoon. Een klant heeft daar zelfs een RSI-aandoening aan over gehouden.

?We verkeren nu in een situatie waar mensen neerkijken op alcohol- en coca?neverslaafden, maar dan wel zelf vijf uur lang een internet-chatroom bezoeken?, beschrijft Collins de technologieverslaving.

(Bron: Nu.nl)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.