[Advertorial] Nieuwsgierig of uw e-mailings beter kunnen?

3 september 2012, 12:00

E-mailmarketing is nog steeds een belangrijk instrument in de marketingmix. Het is een uitdaging om zowel relevant te zijn als voortdurend te zoeken naar de beste respons en het verkrijgen van een zo goed mogelijke ROI.

Op vrijdagochtend 21 september organiseert Beeckestijn Business School, samen met e-mail toppers Marc Borgers en Michael Straathof, een inspirerende gratis clinic over e-mailmarketing. Aan bod komen o.a. het e-mailmarketingplan en de mogelijkheden om de respons te verhogen. Daarnaast gaan we aan de slag met een aantal concrete e-mailings en de verbeterpunten die we kunnen doorvoeren.

Nieuwsgierig of uw e-mailings beter kunnen? Stuur uw eigen e-mailing in en wie weet komt deze aan bod tijdens de clinic. Meld u nu aan!

Aan de hand van concrete e-mailings gaat u zelf actief aan de slag gaan met e-mailmarketing zodat u deze clinic met praktische en direct toepasbare tips verlaat. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor het stellen en beantwoorden van vragen. U kunt uw e-mailing insturen naar mnoij@beeckestijn.org.

Kom op 21 september naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 tot 11.00 uur bij Beeckestijn Business School. Inloop is vanaf 8.30, wij zorgen voor broodjes en iets te drinken.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!