[Advertorial] Mathys van Abbe: “Volg interessante kennismakingen zo snel mogelijk op.”

15 oktober 2012, 10:29

Elke dag starten er honderden Nederlanders een eigen bedrijf. Al jarenlang. Het zou jammer zijn als we jou het wiel opnieuw uit laten vinden. Daarom vind je op IKSTART tips die jouw eerste 100 dagen net iets makkelijker maken. Met inspiratie van IKEA en gekoppeld aan de praktijk door tips van succesvolle ondernemers als Marque Joosten (o.a. Funda, auto.nl), Boris Veldhuijzen van Zanten (o.a. The Next Web) en Marja Ruigrok (Ruigrok Panel). Tips waar je echt wat aan hebt en meteen mee aan de slag kan. Met deze keer: Mathys van Abbe.

Deze posting verschijnt in een reeks tips en wordt mede mogelijk gemaakt door ikstart100, het platform met tips voor ondernemers.

Mathys van Abbe is vooral bekend als oprichter/eigenaar van Mobypicture, naar eigen zeggen het eerste platform in de wereld voor het delen van je foto-, video- en audio-avonturen via Twitter. Maar Mathys was of is o.a. ook betrokken bij www.toading.com, www.startpix.com, www.spot2.be, www.favi.co.nz en www.trackbackbox.com. Kortom, iemand die weet hoe je een bedrijf opzet en succesvol maakt. Zijn tip: “Volg interessante kennismakingen zo snel mogelijk op.”

“Als je iemand ontmoet en je herkent tijdens het gesprek een potentiële match met iemand uit je netwerk, organiseer dan meteen een ontmoeting. Echt, hoe eerder hoe beter. Het vergeten zou zonde zijn, want naast dat het door iedereen gewaardeerd wordt, levert het jou ook weer kansen op! Lees hier meer over de kunst van het introduceren via een simpele e-mail.”

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Raul Tiru

    Tip voor ikstart100.nl. Houd de bezoekvriendelijkheid van de website op de eerste plaats. De website ziet er mooi uit, maar ik kan mij niet aanmelden wegens fouten op de website.


    16 oktober 2012 om 16:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!