[Advertorial] Hoe gaat 4G jouw werk veranderen?

12 juli 2013, 12:29

Werken waar je wilt met 4G van KPN

Mensen gaan steeds mobieler werken. Jij bent zelf vast ook wel eens op zoek naar een leuke plek met wifi om je mail te checken. Maar wat nou als je geen wifi meer nodig hebt en je dus overál kunt mailen, Skypen, Hangouten en bij je documenten kunt? Hoe gaat 4G jouw werk veranderen?

“Mobiel werken is volgens mij een mentaliteit”, volgens René Jansen, directeur van social networking-bureau Winkwaves. “Je komt er pas in de praktijk achter wat je met nieuwe technologie kunt doen.” Zo gebruikt fotograaf Hans Verleur z'n tablet om een eigen wifi-werkplek op te zetten. Projectontwikkelaar Lingotto zet 4G in om te kunnen videoconferencen vanuit de bouwput. En Jeroen Nas van VEMT Skypet vanuit de auto met z'n Chinese opdrachtgever – die daar niet van opkijkt.

En jij? Heb jij de mentaliteit om mobiel te werken? En hoe gaat 4G jouw werk veranderen? Doe inspiratie op en merk het #indepraktijk!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!