[Advertorial] Bezoek voordelig de Mediafacts Nationale Uitgeefdag

7 oktober 2013, 08:44

Hoe bedrijf ik in het internettijdperk succesvolle publishing? Die vraag wordt beantwoord in 35 sessies tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag op 26 november te ‘s- Hertogenbosch. Met onderwerpen als ‘Facebook inzetten voor merkmarketing’, nieuwe online strategieën, digital marketing en ‘hoe vergroot je klantbehoud?’ beslaat de Nationale Uitgeefdag alle facetten van het uitgeefvak. Naast de topsessies kunt u aanschuiven bij een van de workshops, kennis opdoen op de beursvloer en uiteraard volop netwerken. Jaarlijks trekt de Nationale Uitgeefdag zo’n 500 bezoekers uit alle functielagen van uitgevers, online-only en mediabedrijven. Bent u er dit jaar ook bij? Lezers van Marketingfacts krijgen korting. Meld u vandaag nog aan, want de vroegboekkorting geldt tot 15 oktober!

Programma

Het thema is dit jaar empowering publishing. Op het programma staan dan ook karakters met passie. Zij hebben ondernemersdrang en innoveren met een positieve blik op de toekomst. Een aantal van de bevestigde sprekers zijn:

De komende weken worden de overige sprekers en workshops bekendgemaakt op de website.

Inschrijven met korting

Aanmelden en meer informatie via www.nationaleuitgeefdag.nl. Schrijf u in en gebruik actiecode MFNUD13 om te profiteren van de korting. U betaalt dan tot 15 oktober geen €109,- maar €69,-. (Na die datum betaalt u met de code €109,- i.p.v. €189,-).

Datum: 26 november 2013

Tijd: 9:30 – 18:00uur

Locatie: Congrescentrum 1931 te Den Bosch

Website: www.nationaleuitgeefdag.nl

Organisatie: Mediafacts

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!