[Advertorial] Belééf je films en meer met de Bose® Lifestyle® home entertainment-systemen

5 november 2012, 08:00

De Lifestyle® home entertainment-systemen van Bose combineren exclusief Bose® home cinema-geluid waarmee films, sport, videogames en muziek tot leven komen, met ongecompliceerde installatie en bediening. Ervaar het zelf bij de Bose-dealer!Advertisement

Uniek home cinema-geluid van Bose

Bose Lifestyle®-systemen zijn voorzien van exclusieve audiotechnologieën die zorgen voor een levendige home cinema-weergave uit compacte luidsprekers en een uit het zicht te plaatsen Acoustimass® -module. De Lifestyle®-systemen zijn verkrijgbaar met 5, 2 en 1 luidsprekers, waardoor er altijd een systeem is dat bij u past.

Het systeem analyseert daarnaast zelf de ruimte en past het geluid aan de omvang, vorm en inrichting ervan aan. Daardoor heb je veel vrijheid bij de plaatsing van de elegante luidsprekers en het zorgt er bovendien voor dat je altijd midden in de actie staat of zit, of het nu om films, muziek, games of sport gaat.

Alle Bose® Lifestyle® -systemen worden geleverd met een bedieningsconsole en een universele afstandsbediening. De Lifestyle® V-Class®, 235- en 135-systemen beschikken bovendien over een geïntegreerde AM/FM-tuner, een dockingstation voor je iPhone/iPod.

Met de universele afstandsbediening kun je vrijwel elk ander apparaat bedienen, zoals Blu-ray-spelers en digitale settop-boxen. De afstandsbediening kan ook op eenvoudige wijze worden bijgewerkt, waardoor toekomstige systemen ook te bedienen zullen zijn. Daarbij blinkt het systeem uit in gebruiksvriendelijkheid.

Ben jij op zoek naar één systeem voor al je mediaplezier, beleef dan snel de Bose Lifestyle®-systemen bij een Bose-dealer bij jou in de buurt!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!