Advertorial: Alle insights over e-mailmarketing, mobile en social op het Copernica DM Summit

5 juli 2012, 08:05

Op dinsdag 18 september bieden Copernica BV en zijn partners je de kans om tijdens een inspirerende dag je kennis en ervaring met direct marketing te vergroten. Verschillende nationale en internationale marketingexperts delen hun laatste insights over e-mailmarketing, social media, mobile en nog veel meer. Het Copernica DM Summit is een interactieve middag geweid aan de laatste trends, tips en cases op het gebied van direct marketing. Het event wordt ondersteund door media als Twinkle, Thuiswinkel.org, Marketingfacts, Sprout en nog vele anderen. Meld je nu aan.

Internationaal keynoteprogramma & interactieve kennissessies!

Je hebt de keuze uit 24 kennissessies waarvan je er maar liefst 4 kunt bijwonen. Dit jaar heeft het Copernica DM Summit een internationaal keynoteprogramma. Parallel aan het keynoteprogramma lopen diverse interactieve kennissessies. Iedere sessie wordt gepresenteerd door marktleiders die hun eigen kennis en ervaring graag met de bezoekers delen. Zij presenteren praktijkvoorbeelden, heldere inzichten, insider adviezen en doen dit met een onmiskenbare passie voor hun expertise.

Het Copernica DM Summit werkt met een persoonlijk programma. Dat houdt in dat je ruim van tevoren aan kunt geven welke sessies je wilt bijwonen. Kijk voor het volledige programma op de eventsite van het DM Summit 2012.

Wil je even wat anders? Dat kan ook! Buiten de sessies om kan je de hele dag bij onze partners terecht met vragen over Direct Marketing en Copernica Marketing Software. Of netwerken met de andere bezoekers tussen de sessies door.

Meer informatie & aanmelden kan via de website!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!