Adverteren via Marketingfacts – Een mooie kans om 200.000 marketingprofessionals te bereiken #ADV

17 november 2015, 10:20

Heb je al eens nagedacht over adverteren via Marketingfacts?

Marketingfacts.nl biedt verschillende mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Maandelijks trekt de site zo’n 200.000 unieke bezoekers, dit staat nog los van het bereik via de e­mailnieuwsbrief en de sociale kanalen (Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+). En mooie gelegenheid om online marketingprofessionals te bereiken.

Meer weten? Download hier het mediapack

Via de website, de e­mailnieuwsbrieven en sociale kanalen bereikt Marketingfacts een grote relevante en kwalitatief hoogwaardige achterban. Bezoekers van Marketingfacts zijn veelal werkzaam in marketing­, communicatie­ of internetfuncties (totaal 39%). De grootte van organisaties waar deze mensen werken is een afspiegeling van het Nederlandse bedrijfsleven. 90% van de lezers is HBO of WO geschoold. De gemiddelde leeftijd is 38,5 jaar, een ruime meerderheid (57%) is tussen de 25 en 39 jaar oud.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je in ons mediapack. Download het hier

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!