Adverteren over marketing automation in de nieuwe Marketingfacts Specials

17 december 2015, 09:30

In 2016 starten we vanuit Marketingfacts met Specials, waarin we maandelijks een specifiek onderwerp verder uitwerken, toelichten en analyseren. In januari richten we ons op marketing automation; een unieke mogelijkheid voor bedrijven op dat vakgebied om visie, projectaanpak en software onder de aandacht te brengen!

Al ruim 13 jaar houden wij bij Marketingfacts marketeers op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. Per jaar publiceren we zo’n 1.300 artikelen over zaken als online advertising, contentmarketing, social media, zoekmachinemarketing, etc. Daarnaast geven we jaarlijks het Marketingfacts Jaarboek uit, waarin we de ontwikkelingen verzamelen en duiden.

Toch bestaat al enige tijd de behoefte om sommige onderwerpen meer nadruk te geven. Om ze iets gestructureerder onder de aandacht te brengen. Om ze het gewicht en de diepte te geven die ze verdienen.

Marketingfacts Specials: on- én offline op de hoogte

Daarom start Marketingfacts in 2016 met de Marketingfacts Specials. Elke maand schijnen wij met onze bloggers ons licht over een nieuw onderwerp, zoals marketing automation, online video of de toekomst van betalingen. In 8 tot 12 artikelen worden de verschillende aspecten onder de loep genomen. Dat kan zijn in interviews, casebeschrijvingen, how-to’s, infographics, etcetera. Deze artikelen verschijnen op de website en de beste worden gebundeld in een pdf/e-book die gratis beschikbaar wordt gesteld voor lezers.

Marketing automation

In januari komt de eerste Special uit, waarbij het onderwerp ‘marketing automation’ zal zijn. In totaal zullen ca. 10 auteurs bijdragen leveren over o.a. de vraag wat marketing automation nou eigenlijk is, hoe het vakgebied zich gaat ontwikkelen, do’s & dont’s, casebeschrijvingen en interviews.

Adverteren?

Als adverteerder is het mogelijk aan te haken op deze Special, zowel op de website als in de pdf/e-book. Mogelijkheden daarbij zijn o.a. advertorials, 1/4-, 1/2- en 1/1-pagina-advertenties in de pdf/e-book, een gesponsord interview of sponsoring van de Special, waarbij je de Special visueel claimt.

Marketingfacts Specials: een mooie kans om je merk aan een thema te verbinden!

Meer weten? Download dan nu de speciale (sic!) leaflet of neem dan contact op met een van onze collega’s.

Download de leaflet

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!