Advertentie-deal Speurders leidt tot verwarring

Advertentie-deal Speurders leidt tot verwarring

Advertentiesite Speurders.nl haalt een aanzienlijk deel van zijn advertenties bij partnersite Qoop vandaan. De laatste is met name populair onder verzamelaars van ansichtkaarten, munten en postzegels. De samenwerking met Speurders stelt handelaren en bezoekers echter voor de nodige problemen. Qoop werkt via een veilingmodel waarbij op een bepaalde tijd niet meer geboden kan worden en het laatste bod geldt. Maar wat als op hetzelfde artikel op Speurders een hoger bedrag wordt geboden?

Om aan alle verwarring een eind te maken, heeft Qoop een verklaring uitgegeven waarin het de regel hanteert dat biedingen op Qoop v??r biedingen op Speurders gaan. Nou is het alleen nog de vraag hoe bieders op Speurders daar achter moeten komen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.