[Adv] Gratis webinar: de kracht van search

3 april 2014, 08:03

Recente studies wijzen op het belang van een krachtige zoekfunctie op de website. Sitecore en Coveo geven je daar graag alle informatie over in een gratis webinar op 24 april 2014 om 13.00 uur. Natuurlijk komen een paar interessante cases voorbij.

“67% langere bezoekerstijd?”

“30% conversieverbetering?”

Recente studies tonen aan dat geavanceerde zoekfuncties op een website een sterke verbetering van performance opleveren. Een krachtige intuïtieve zoekfunctie is een middel om bezoekers op je website vast te houden, resultaten te verbeteren, conversies te verhogen en dienst- en informatievoorziening te verbeteren. In deze video worden de mogelijkheden van search op Sitecorewebsites verder uitgelegd. Wil je nog meer weten over de verbetering van de performance en conversie?

Sitecore en Coveo organiseren een webinar over dit onderwerp.

Tijdens deze sessie:

  • leer je hoe je met search conversieratio’s optimaliseert, time-on-site verhoogt en informatievoorziening verbetert
  • ontdek je de geheimen van succesvolle search projecten
  • luister je naar bewezen strategieën en ervaringen van search

Het webinar wordt gehouden op 24 april om 13.00 uur. Schrijf je nu in.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!