Ad:tech conferentie Parijs

5 maart 2007, 10:44

Ad:tech conferentie ParijsDeze week vindt voor het eerst de ad:tech conferentie en beurs plaats op het vaste land in Europa. Op 6 en 7 maart openen de deuren van Palais des Congrès in Parijs voor dit interactieve marketing event. Na de successen in New York en London was het tijd voor uitbreiding in Europa, mede gesterkt door de groeiende Franse markt.

Bezoekers van het congres kunnen uit ongeveer 30 sessies kiezen, die zijn gesplitst in strategic vision, best practice en experiences. Keynotes zullen onder andere verzorgd worden door Eric Clemenceau, Vice President Advertising EMEA van jooST (ex the Venice Project). Tevens is er een (voor bezoekers gratis) playground met ruim 60 exposanten, waaronder Nederlandse initiatieven als eBuddy en RealTracker, die waarschijnlijk op zoek gaan naar (Franse) klanten of adverteerders.

Hoewel de conferentie open staat voor bezoekers van alle nationaliteiten en talen, worden maar twee van de drie streams realtime vertaald naar het Engels. Tevens is de website wel in een Engelse uitvoering (kleine spelfouten daargelaten) maar is bijvoorbeeld het registratie proces in het Frans, waardoor het lijkt alsof daar niet veel aandacht aan besteed is.

Ben zeer benieuwd naar de opzet van dit congres. Wie gaat er nog meer heen?

Robin van Lieshout
Directeur bij inSided

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Veel plezier in Parijs Robin en voor als je terug bent wellicht een kort verslag?


  5 maart 2007 om 14:49
  rjdeheer

  He Robin, ik ga ook, vertrek vanavond vanuit Lausanne richting Parijs, anders daar ff afspreken? Mail me dan ff op rjdeheer [ape] gmail [punt] com .


  5 maart 2007 om 15:28
  BasPaauw

  Ik ben ook benieuwd hoe dat nou gaat; een Amerikaanse concept in Frankrijk. eBuddy gaat alle Ad:tech conferenties af misschien leuk om eens te horen wat de verschillen zijn.

  Eind April komt ad:tech weer naar San Francisco. Deze week moet ik als jurylid het een en ander doornemen voor de Ad:Tech Awards die dan worden uitgereikt.


  5 maart 2007 om 15:40
  media

  Misschien moet ik dit jaar ook maar eens gaan. SF zou mooi zijn maar pas net niet in mijn agenda; Miami of Londen wellicht. Iemand suggesties?


  5 maart 2007 om 15:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!