• Mobile
    wordt gesponsord door

Adobe blogt en Cisco podcast

Adobe blogt en Cisco podcast

Cisco podcastJe zou denken dat er in twee weken afwezigheid tijdens een zomerperiode niet zo heel veel gebeurt aan het bloggersfront. Niets is minder waar. De media hebben de afgelopen periode bol gestaan over het fenomeen weblogs (Frank nog bedankt voor de prima update).

Veel aandacht ging daarbij naar de derde generatie bloggers oftewel de consumer bloggers. Terecht want deze groep groeit wereldwijd met ‘miljoenen’ per week. Een veel kleinere maar minstens zo’n interessante groep zijn de business en corporate bloggers. Ook de afgelopen weken weer een paar interessante nieuwe iniatieven.

Zo is Adobe gestart met Adobe blogs (via Hill & Knowlton) en heeft Cisco de News@Cisco Podcast gelanceerd (via Steve Rubel).

Ook in Nederland overigens een noemenswaardig iniatief van Microsoft Nederland dat sinds kort blogt op blogs.microsoft.nl (via Gerard Bierens).


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Heb ik net een stukje geschreven over nieuwe bloginiatieven, komt vervolgens een van mijn favoriete sites met de mededeling dat ze ook een blog zijn gestart: ClickZ News Blog.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.