Adidas en Deli XL komen naar Marketingfacts Updates, nu jij nog!

14 maart 2013, 09:29

Wederom hebben we mooie aanvullingen op het programma van Marketingfacts Updates, dat over 4 weken van start gaat. 14 masterclasses voor minder dan €1.400,- (dat is… even rekenen… ja, minder dan €100 per sessie!) met topsprekers uit het bedrijfsleven. En vandaat maken we weer drie nieuwe namen bekend, nl. sprekers van Adidas, Deli XL en Mangrove. Dus: zien we je daar?

Al eerder hebben we het hier gehad over Marketingfacts Updates. Misschien word je al een beetje gek van ons, maar we zijn zelf nogal enthousiast over het programma en hebben moeite dat te verbergen. Dat komt dan vooral door de vele topsprekers die acte de présence zullen geven.

En daar komen er nog eens 3 bij, te weten:

  • Remon van den Berg, e-commerce marketing manager area North bij Adidas (sessie E-commerce)

  • Anouk Beeren, manager e-commerce bij Deli XL (sessie E-business)

  • Sander de Gans, art director bij Mangrove (sessie Usability & design)

Deze drie sprekers komen bovenop de waslijst aan sprekers die we al eerder aankondigden. Hieronder een overzicht van de partijen en merken die komen spreken, zie MarketingfactsUpdates.nl voor het hele programma en meer informatie. Oh, en natuurlijk voor de mogelijkheid om in te schrijven!

Graag tot over vier weken bij de eerste sessie over Online PR & Branding!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!