AdBrite krijgt 4 miljoen dollar financiering van Sequoia Capital

AdBrite krijgt 4 miljoen dollar financiering van Sequoia Capital

AdBrite krijgt 4 miljoen dollar financiering van Sequoia CapitalAdBrite, een Amerikaanse marktplaats voor online advertenties, heeft maar liefst 4 miljoen dollar financiering gekregen van venture capitalist Sequoia Capital. Opmerkelijk omdat Philip Kaplan, oprichter en eigenaar van AdBrite, jarenlang diverse dotcom-bedrijven naar de afgrond schreef op fuckedcompany.com. Ook opmerkelijk omdat Sequoia Capital destijds één van de financiers was van Google.

AdBrite is nog een relatief kleine speler met een beperkte omzet van 1 miljoen dollar in de eerste 6 maanden van haar bestaan (vergelijk met 1,4 miljard dollar van Google), maar wordt door sommigen al gezien als het alternatief voor Google AdSense. AdBrite heeft inmiddels een interessante lijst van exploitanten (mijn oog viel direct op pamelaanderson.com) en adverteerders (o.a. priceline.com) (bron: paidcontent; via: tjeerd).

Zou nu de tweede internethype echt zijn begonnen?


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.