Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Social media in Nederland 2024: LinkedIn valt op als grootste stijger, Threads geen threat voor X

De nieuwste cijfers over social media gebruik in Nederland voor 2024 zijn bekend: LinkedIn is opvallend genoeg de grootste groeier en Threads blijkt nog geen grote bedreiging.

Promote feature TikTok, Instagram Broadcast en betalen voor blauwe vinkjes

Over Pinterest Academy, de lancering van Instagram Broadcast Channels en betalen voor blauwe vinkjes op Facebook en Instagram.

Social media in Nederland 2023: Instagram en Tiktok mateloos populair, jongeren lopen weg bij Facebook, Instagram en YouTube

De nieuwste cijfers over social media gebruik in Nederland voor 2023 zijn bekend: Facebook en Twitter verliezen bijna een half miljoen gebruikers.

Nieuwe features voor LinkedIn bedrijfspagina’s

Nieuwe features voor LinkedIn bedrijfspagina’s, hoe Snapchat inspeelt op de groeiende AR-markt, YouTube’s emoji-tests, Instagram’s nieuwe functies en TikTok steeds transparanter over aanbevolen video’s.

Zo gaan merken en bureaus om met maatschappelijke onrust rond Twitter, TikTok en Facebook

Algehele chaos bij Twitter, een Chinese overheid die gegevens verzamelt via TikTok en de grote hoeveelheid misinformatie en haatzaaiing op social media in het algemeen.

Hoe TikTok de social media wereld op zijn kop zet

De ontwikkeling van TikTok: Van social media- naar discovery en entertainmentplatform.

Waarom het hoog tijd is om je interfaces te TikTok-iseren

De afgelopen jaren heb ik al vaak gesproken en geschreven over het belang van digitale interfaces in CX.

Hoe de Interest Graph de wereld verovert

De Metagids #29 – De toekomst van aanbevelingen ligt volgens Zuck vooral in AI, binnenkort krijg je toegang tot het hele universum van beschikbare inhoud.

Over contentmarketing en je huis bouwen op gehuurde grond

Als huiseigenaar win je altijdIk zei dus tegen de uitgever van dit platform: "Ja, het is mooi, die Week op…

'Ongeveer 30 procent facebook targeting onnauwkeurig'

Zelfs scrollen op een pagina leidt tot toewijzen interesse door FacebookUniversiteiten die uitpakken met experimenteel onderzoek om voor marketeers relevante mediakanalen…

Kan Web3 de macht van Google en Facebook breken?

Een decentraal internet kan de online machtsbalans mogelijk helpen herstellenTalloze partijen werken aan (onderdelen van) een nieuwe ‘versie’ van het…

Beroemdheden en hun NFTs

De Metagids #8: Kanye West schat promotie NFTs op waardeTwee weken geleden vond een uiterst bevreemdend gespek plaats tussen realityster…