Steeds meer HR-managers zijn bezig met merkcultuur, terwijl marketeers dit nog vaak vergeten.
Een sterk werkgeversmerk creëren, hoe doe je dat?
‘Weer een blog over employer branding?’ Zeker. En een broodnodige ook.
De beperkingen op locatietargeting zijn er vooral om misbruik te voorkomen. Maar dat we niet op interesses, opleiding of werkgebied kunnen targeten, is wel erg beperkend.
Kom op marketeer, waar wacht je op? HR staat te springen om jouw kennis!
Als alle vacaturepagina's van concurrenten er beter uitzien in de tijd dat werving van nieuwe mensen alleen maar belangrijker wordt, is het tijd om zelf ook aan de slag te gaan met je werkgeversmerk.
In een arbeidsmarkt waar twee bedrijven vechten om een been, loopt de partij met het sterkste employer brand ermee heen. Yes Patagonia, we’re looking at you.
Ja, ook voer voor voor marketeers in deze tijd van war on talent: DNA \ LTB ondervroeg 300 IT’ers over wat de redenen zijn om wel of juist niet te reageren op een vacature.
Wat doen we ‘na de pandemie’ met beeldmateriaal voor bedrijven?Foto’s bij bedrijven kunnen er voor en na corona behoorlijk anders…
Arbeidsmarktcommunicatie: een strategische benaderingEr zijn meer vacatures dan werklozen. Dat is in 50 jaar nog niet voorgekomen. De arbeidsmarkt staat…
Alleen als organisaties flexibele werkmodellen omarmen en medewerkers zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze werken, dan kunnen ze in…
De voordelen van een 'werken bij' website en 11 tipsEmployer branding is een krachtige tool om geschikte en betrokken werknemers…